Altanous usuaris

Llegeix abans d’omplir les dades:

1 . Declaro que sóc coneixedor de tot el material necessari per a la pràctica de l’escalada esportiva i del seu correcte ús per a una pràctica segura d’aquest esport.
2. Declaro que sóc coneixedor de totes les maniobres i tècniques que aquest esport requereix por a una pràctica segura.
3. Declaro que sóc coneixedor dels nusos necessaris per a la pràctica de l’escalada esportiva.
4. Declaro que conec tota la normativa de seguretat de GeoBoulder, que m’ha sigut degudamen explicada i que, per tant, em comprometo a cumplir-la sense cap excepció.
5 . Em comprometo a fer ús de les instal·lacions de la manera correcte i sense assumir en cap cas d’un risc que posi en perill la meva integritat física o la dels demés usuaris.
6. Em comprometo a que tot el material de la meva propietat que utilitzi dins d’aquestes instal·lacions sempre estarà en un estat òptim per a la pràctica de l’escalada amb la màxima seguretat.
7. Per tant. Sóc conscient que l’escalada és un esport de risc i per culpa d’erradas humanes es poden produir accidents greus que en alguns casos poden ser mortals.

  Autoritzo el meu fill/a a accedir a les instal·lacions de l’Escola d’Escalada GeoBoulder per a què practiqui l’escalada.

  Signatura obligatoria:

  Llegeix abans d’omplir les dades:

  Totes les activitats es realitzen en un marc de cura personal i seguretat en els elements.
  Declaro que tinc ple coneixement que l’activitat física que realitzo és de risc i com a tal implica estar davant de riscos físics, que suposen les activitats circenses. Així com posseir les eines tècniques necessàries per resoldre les situacions que puguin presentar-se. He estat informat per GeoBoulder que està prohibit l’ús de substàncies estupefaents a la sala, així com sobre la conveniència i la manera de contractar l’assegurança d’accidents. Per tant, assumeixo total responsabilitat del que pugui succeir practicant aquesta activitat física, tant a la meva persona com a tercers per la meva actuació; assumeixo el risc que suposa el treball acrobàtic i la responsabilitat total delimitant a GeoBoulder i a qualsevol dels seus socis.

   Autoritzo el meu fill/a a accedir a les instal·lacions de GeoBoulder per a què practiqui acrobácia aèrea.

   Signatura Obligatoria:

   Whatsapp
   Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
   Privacidad